PRAVNA IZJAVA.

Piškotki.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se prek spletnega mesta shrani na trdi disk vašega računalnika. Piškotki ne vplivajo na delovanje vašega računalnika in ne vsebujejo virusov. Piškotki z našega spletnega mesta niso namenjeni zbiranju kakršnih koli vaših osebnih podatkov. S pomočjo nastavitev v brskalniku lahko uporabo piškotkov kadarkoli onemogočite. Praviloma se piškotki na našem spletnem mestu uporabljajo samo v času veljavnosti seje za namene anonimnih, statističnih ocen in za namene izboljšanja prijaznosti do uporabnika. Na nekaterih delih spletnega mesta se piškotki občasno uporabljajo tudi v dodatne namene. Ob vstopu v takšne dele spletne strani boste o tem obveščeni.

Varovanje podatkov.

Osebne podatke, ki jih vnesete na spletnih straneh BMW BCE Meeting 2018, bomo uporabili kot del pogodbenega postopka in v obdelavi vaših zahtevkov. S sprejemom splošnih pogojev dovoljujete, da se vaše osebne podatke pošlje družbam BMW Vertriebs GmbH – distribucija motornih vozil – Podružnica Ljubljana, SI Sport d.o.o. in Zavarovalnici Sava d.d, da jih shranijo, obdelujejo in uporabijo za dejavnosti v zvezi s skrbjo za stranke v smislu preverjanja zadovoljstva kupcev, podatkov o izdelkih, storitev v zvezi z izdelki in različnih prireditev. V tem smislu dovoljujete tudi elektronsko pošiljanje (elektronske pošte, besedilnih sporočil, itd.). Na podlagi zakona o varovanju osebnih podatkov lahko svoje dovoljenje prekličete kadar koli, prav tako lahko kadar koli zahtevate razkritje obsega shranjenih podatkov o meni, popravke vaših osebnih podatkov, zaustavitev uporabe in izbris teh podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na SI Sport d.o.o., Poslovna cona A 37, 4208 Šenčur.

Avtorske pravice.

© Copyright Si Sport d.o.o. in BMW Slovenija. Vse pravice pridržane. Za vsa besedila, slike, fotografije, zvočne datoteke, animacije, videoposnetke in njihovo ureditev na tem spletnem mestu veljajo avtorske pravice in druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati v komercialne namene ali za namene distribuiranja, prav tako pa jih ni dovoljeno spreminjati ali objavljati na drugih straneh. Nekatera mesta lahko vsebujejo slike, katerih avtorske pravice pripadajo tretjih osebam.

Garancije, odgovornost.

Za podatke, ki so na voljo na tej strani, ne veljajo nikakršna zagotovila, izrecna ali implicitna, vključno s kakršnimikoli zagotovili glede primernosti za prodajo, primernosti za uporabo za določen namen ali nekršenjem pravic tretjih oseb. Kljub prepričanju, da so informacije točne, lahko vsebujejo napake ali nenatančnosti. Podjetje Si Sport d.o.o. ni v nobenem primeru odgovorno za kakršnokoli posebno, neposredno ali posledično škodo, ki je povezana s tem gradivom, razen če je posledica malomarnosti ali namernega škodljivega ravnanja. Podjetje Si Sport d.o.o. ni odgovorno za vsebino spletnih strani, ki jih vzdržujejo tretje stranke in zaradi tega ne prevzema nikakršnih odgovornosti za povezave s tega spletnega mesta na druga spletna mesta.

Blagovne znamke.

Če ni navedeno drugače, za vse blagovne znamke na tem spletnem mestu veljajo pravice, ki izhajajo iz blagovne znake BMW, vključno z oznakami, imeni modelov, logotipi in simboli.

Dovoljenja.

Namen organizatorja je bil vzpostaviti inovativno in informativno spletno mesto. Vendar pa mora organizator varovati svojo intelektualno lastnino, vključno s svojimi patenti, blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami. V skladu s tem to spletno mesto ne podeljuje nikakršnih dovoljenj za uporabo intelektualne lastnine podjetij iz skupine BMW ali intelektualne lastnine tretjih strank.

Alternativno reševanje sporov.

Zaradi pravne obveznosti smo vas dolžni obvestiti, da je Evropska komisija vzpostavila spletno platformo za alternativno reševanje potrošniških sporov, tako imenovano platformo SRS (platforma za spletno reševanje potrošniških sporov). Platformo SRS najdete na spletni povezavi: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Naš elektronski poštni naslov je moc.81539881391102gn1539881391iteem1539881391-wmb@1539881391ofni1539881391. Prosimo, upoštevajte, da smo vam dolžni zagotoviti te informacije ne glede na naše sodelovanje v kateri koli shemi alternativnega reševanja sporov.